arhem-presikhaaf
arhem-presikhaaf
Roosters-Preskihaaf-Arnhem-vrouw-met-broodjes
Roosters-Preskihaaf-Arnhem-16
Roosters-Preskihaaf-Arnhem-42
Roosters-Presikhaaf-Arnhem_Broodje
arhem-presikhaaf
Roosters-Preskihaaf-Arnhem-vrouw-met-broodjes
Roosters-Preskihaaf-Arnhem-16
Roosters-Preskihaaf-Arnhem-42
Roosters-Presikhaaf-Arnhem_Broodje

Presikhaaf Arnhem

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde werkte ik op zaterdag bij de poelier op de markt van Doetinchem. Door mijn werkgever leerde ik de waarde van een mooie winkel met goede spullen. Hij was trots op zijn zaak en de goede kwaliteit van zijn producten. Door zijn bevlogenheid is de liefde voor het poeliersvak me altijd bijgebleven.

Na mijn studie kreeg ik direct een vaste baan bij een bedrijf waar ik twee jaar lang werkte. Tot ik Rooster’s ontdekte en besefte dat de gedachte van een eigen zaak hebben constant door mijn hoofd speelde. Niet veel later besloot ik mijn leven om te gooien: ik zei mijn baan op en besloot vol voor Rooster’s te gaan. Tussen dat moment en de dag dat ik de deuren van mijn eigen locatie opende, zaten zes maanden. Zo enthousiast was ik over de kwaliteit van het eten en de kans om me als franchise-ondernemer aan te sluiten bij dit prachtige concept. Een zaak voor jezelf hebben is mooi en het plezier daarvan met anderen delen is het beste wat er bestaat. Ik prijs mezelf elke dag gelukkig dat ik dit al vier jaar mag doen. En als ik dan hoor dat klanten anderhalf uur in de auto zitten, speciaal om naar mijn Rooster’s te komen, krijgt niemand die glimlach meer van m’n gezicht.

Met Rooster’s kan ik echt iets bijdragen aan zowel het leven van mijn team als dat van al onze klanten. Werkplezier, met z’n allen knallen tijdens piekmomenten, er voor elkaar zijn: dat en nog veel meer omschrijft het topteam van Rooster’s Arnhem. Ik kan niet wachten om het met je te delen.

Bas

Bestel online

Contactgegevens

Rooster's Arnhem
Winkelcentrum Presikhaaf
Hanzestraat 308
6826 MS Arnhem

E presikhaaf@roosters.nl
T +31 26 303 15 95

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 20:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Werken bij Rooster’s

Join the team! Werken bij Rooster’s is een feestje. Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

werken-bij-roosters
SOLLICITEER DIRECT