roosters-amersfoort
roosters-amersfoort
Roosters-Emiclaer-Amersfoort-23
Roosters-Emiclaer-Amersfoort-Kip-cashew
Roosters-Emiclaer-Amersfoort-Kip
roosters-amersfoort
Roosters-Emiclaer-Amersfoort-23
Roosters-Emiclaer-Amersfoort-Kip-cashew
Roosters-Emiclaer-Amersfoort-Kip

Emiclaer Amersfoort

Wij zijn Ben en Joost, trotse eigenaren van Rooster’s Amersfoort. Onze winkel staat op het plein van Emiclaerhof, waar het altijd ouderwets gezellig is. En dat past precies bij onze stijl van ondernemerschap: persoonlijk, elke klant met open armen verwelkomen en met een voorkeur voor echte ambacht.

Onze liefde voor kipgerechten is in de afgelopen drie jaar alleen maar groter geworden dan ‘ie al was. Weinig producten zijn zo veelzijdig als verse, malse kip. Als we daar met een mooi recept en de juiste bereiding een culinaire beleving van kunnen maken die mensen verrast, hebben we ons doel bereikt. Rooster’s kipmaaltijden, kippannen en broodjes zijn zo lekker  dat ze er zelfs bij ons thuis geen genoeg van kunnen krijgen. Volgens mij weet je dan wel genoeg.

De overvloed aan kipgerechten in onze counter zorgt dat er voor elke gelegenheid en stemming wel iets passends in onze counter ligt – daar zijn we trots op. En waar we écht gelukkig van worden? Onze fantastische klanten vol verhalen die ze dagelijks met ons delen. Voor hen zorgen we elke dag dat de winkel er tiptop uitziet en de toonbank gevuld is met allerlei verse kipmaaltijden en -snacks. Tel daar ons loyale, hardwerkende team bij op en je hebt een gouden formule die we met trots Rooster’s Amersfoort noemen.

Bestel online

Contactgegevens

Rooster's Amersfoort
Winkelcentrum Emiclaer
Emiclaerhof 256
3823 ET Amersfoort

E emiclaer@roosters.nl
T +31 33 303 33 16

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Werken bij Rooster’s

Join the team! Werken bij Rooster’s is een feestje. Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

werken-bij-roosters
SOLLICITEER DIRECT