vacatures-roosters
vacatures-roosters
alexandrium-roosters-rotterdam
roosters-alexandrium-broodjes
roosters-bestelling afhalen
keukenmedewerker-roosters
vacatures-roosters
alexandrium-roosters-rotterdam
roosters-alexandrium-broodjes
roosters-bestelling afhalen
keukenmedewerker-roosters

Alexandrium Rotterdam

Rooster’s Rotterdam is geen doorsnee bedrijf. ‘Samen met mijn dochter sta ik aan het roer van onze geliefde winkel. Samen stoppen we onze ziel en zaligheid in ons bedrijf. Wat ik het mooiste vind aan ondernemer zijn, is simpel: gaat er wat mis, heb je ’t aan jezelf te wijten – maar gaat er wat goed, is de beloning des te groter. Dat is waarom ik elke dag weer zeker weet dat ik geen betere keuze had kunnen maken.

Ook mijn andere dochters helpen mee op de vloer en regelmatig springen ook vrienden en familie bij. Geloof me als ik zeg dat we een hoop lol hebben met elkaar en dat onze klanten regelmatig meegenieten van onze gekkigheid.

Mijn passie voor eten, in het bijzonder voor kip, komt vanuit mijn jeugd. Mijn oom had een verswinkel waar veel met kip werd gewerkt, dus hielp ik hem natuurlijk wanneer ik kon. De kennis en vaardigheid die hij me heeft meegegeven koester ik en elk gerecht dat ik bereid geef ik net dat beetje extra liefde mee.

Als je me vraagt wat je écht een keer moet proeven, is mijn antwoord simpel: spareribs, kipkarbonaadjes, loempia’s… eigenlijk alles.’

Leo

Bestel online

Contactgegevens

Rooster's Rotterdam
Winkelcentrum Alexandrium Shopping Center
Poolsterstraat 60
3067 LX Rotterdam

E alexandrium@roosters.nl
T +31 10 455 62 30

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Werken bij Rooster’s

Join the team! Werken bij Rooster’s is een feestje. Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

SOLLICITEER DIRECT