roosters-langevoort
roosters-langevoort
Makkelijke warme hapjes voor veel mensen
roosters-langevoort
Makkelijke warme hapjes voor veel mensen

Cityplaza Nieuwegein

De nieuwste keukensnufjes, pure ingrediënten en authentieke recepten die recht uit het hart van Rooster’s komen: wie wil nou niet zo’n winkel?

In 2013 opende Rooster’s Nieuwegein haar deuren en sindsdien loopt het storm. Kippannen, knapperige kroketten, spareribs en maaltijden uit internationale keukens, het ligt allemaal supervers in de counter. ’s Morgens beginnen we nog voor de luifel opengaat met koken en waar nodig vullen we de hele dag aan. Hartstikke vers en eerlijk bereid, betere kipmaaltijden zijn er niet, toch?

En dan hebben we ook nog een rotsvast team dat meedenkt – met elkaar en met de klant – en nooit te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken. We helpen elkaar waar nodig en de ongekende loyaliteit van onze medewerkers maakt het een hecht team, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

De liefde voor elkaar én voor onze kipgerechten wordt automatisch op iedereen in de winkel overgebracht. Stap Rooster’s Nieuwegein binnen en je krijgt een warm onthaal en oprechte waardering voor jou als klant. Of je nou iets te vieren hebt (ja, altijd) of een groot diner op tafel moet zetten: we stellen de juiste vragen en geven advies dat helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Kom je snel een broodje (of driegangenmaaltijd, kan ook hoor) halen?

Jochem en René

Bestel online

Contactgegevens

Rooster's Nieuwegein
Winkelcentrum Cityplaza
Passage 61
3431 LN Nieuwegein

E cityplaza@roosters.nl
T +31 30 210 28 44

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Werken bij Rooster’s

Join the team! Werken bij Rooster’s is een feestje. Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

SOLLICITEER DIRECT