roosters-winkel
roosters-winkel
Roosters-Parade-Nootdorp-Broodje
Roosters-Parade_Nootdorp-2
vacature-roosters-winkelmedewerker-nieuwegein
roosters-nootdorp-vitrine
roosters-winkel
Roosters-Parade-Nootdorp-Broodje
Roosters-Parade_Nootdorp-2
vacature-roosters-winkelmedewerker-nieuwegein
roosters-nootdorp-vitrine

Parade Nootdorp

Stap op een willekeurige dag winkelcentrum Parade in Nootdorp binnen en de geur van heerlijk eten komt je tegemoet. Dat is nog maar één reden waarom er bij Rooster’s regelmatig een rij staat tot ver buiten de deur.

Wij, Rick en Jordy, staan als bedrijfsmanagers aan het roer van Rooster’s Nootdorp. Met hart voor de zaak en visie voor de toekomst, bouwen we dagelijks mee aan het Rooster’s imperium.
Onze keuken is een plek waar alle kennis van generaties terug samenkomt en vertaald wordt naar kipgerechten waar iedereen blij van wordt. Door gemak, eerlijk advies en constante vernieuwing.

Onze klanten komen graag langs. Niet alleen voor onze kip, maar ook voor een praatje, een grapje of een luisterend oor. Dat maakt onze zaak meer dan alleen een winkel, het is een plek waar onze klanten oprecht contact en de ouderwetse, eerlijke service krijgt die ze verdienen.

Oh, enne… we weten heus dat we een poelier zijn, maar heb je onze spareribs al eens geprobeerd? Oelala, die zijn toch een partij smakelijk! Kom maar snel proeven.

Rick en Jordy

Bestel online

Contactgegevens

Rooster's Nootdorp
Winkelcentrum Parade
Passage Telgang 2
2632 GJ Nootdorp

E parade@roosters.nl
T +31 15 303 07 62

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Werken bij Rooster’s

Join the team! Werken bij Rooster’s is een feestje. Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

werken-bij-roosters
SOLLICITEER DIRECT