roosters-nieuwerkerk-locatie
roosters-nieuwerkerk-locatie
nieuwerkerk-ad-ijssel-roosters
roosters-vacature-winkelmedewerker
Roosters-nieuwerkerk-adijssel
roosters-maaltijden-nieuwerkerkadijssel
roosters-nieuwerkerk-locatie
nieuwerkerk-ad-ijssel-roosters
roosters-vacature-winkelmedewerker
Roosters-nieuwerkerk-adijssel
roosters-maaltijden-nieuwerkerkadijssel

Nieuwerkerk aan den IJssel

Wij zijn Ben en Joost, trotse eigenaren van Rooster’s Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze winkel staat op het plein van Reigerhof, waar het altijd ouderwets gezellig is. En dat past precies bij onze stijl van ondernemerschap: persoonlijk, elke klant met open armen verwelkomen en met een voorkeur voor echte ambacht.

Onze liefde voor kipgerechten is in de afgelopen drie jaar alleen maar groter geworden dan ‘ie al was. Weinig producten zijn zo veelzijdig als verse, malse kip. En als we daar met een mooi recept en de juiste bereiding een culinaire beleving van kunnen maken die mensen verrast, hebben we ons doel bereikt. Rooster’s kipmaaltijden, kippannen en broodjes zijn zo lekker, dat ze er zelfs bij ons thuis geen genoeg van kunnen krijgen. Volgens mij weet je dan wel genoeg.

De overvloed aan kipgerechten in onze counter zorgt dat er voor elke gelegenheid en stemming wel iets passends in onze counter ligt – daar zijn we trots op. En waar we écht gelukkig van worden? Onze fantastische klanten vol verhalen die ze dagelijks met ons delen. Voor hen zorgen we elke dag dat de winkel er tiptop uitziet en de toonbank gevuld is met allerlei verse kipmaaltijden en -snacks. Tel daar ons loyale, hardwerkende team bij op en je hebt een gouden formule die we met trots Rooster’s Nieuwerkerk aan den Ijssel noemen.

Bestel online

Contactgegevens

Rooster's Nieuwerkerk aan den IJssel
Winkelcentrum Reigerhof
Reigerhof 132a
2914 KE Nieuwerkerk aan den IJssel

E reigerhof@roosters.nl
T +31 18 022 22 62

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Werken bij Rooster’s

Join the team! Werken bij Rooster’s is een feestje. Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

werken-bij-roosters
SOLLICITEER DIRECT