“Rooster’s is ons levenswerk, de liefde voor het vak proef je terug in elk gerecht.”
Henk (founder)

ROOSTER’S FILOSOFIE

In 2006 besloten wij, Henk en John, in de voetstappen van onze ouders en grootouders te treden. Niet veel later openden we de eerste locatie van Rooster’s; een concept dat is ontstaan vanuit een diepgewortelde liefde voor het poeliersvak. 

Ambacht ‘zoals vroeger’

Eerlijke arbeid levert eerlijke producten op. Met Rooster’s willen we echte ambacht ‘zoals vroeger’ in ere houden door jarenlange kennis en de schoonheid van ons vak met anderen te delen. 

Opa’s receptenboek

Geluk werkt aanstekelijk, dus ons doel is simpel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de lekkerste kipgerechten van het land, met de smaak van thuis. Er gaat geen dag voorbij of we steken de handen uit de mouwen om fantastische gerechten te ontwikkelen. En ja, veel van onze recepten vinden hun oorsprong in opa’s persoonlijke receptenboek. Al moeten we eerlijk zeggen dat de gerechten die we op reis leren kennen, ook vaak op Rooster’s wijze hun weg naar onze counter vinden.

Van links naar rechts: Willem en Corrie de jong (ouders van founder John de jong) en rechts Piet Reijm (oom). Op de Markt in Rotterdam.
Foto van Roosters Nootdorp

Verse kip, elke dag van de week

Om te zorgen dat datzelfde eten van een zo hoog mogelijke kwaliteit is, werken we met kippen uit Nederland en Duitsland die dagelijks vers geleverd worden. Daarbij werken we met verse ingrediënten en tweaken we elk recept tot het minstens perfect is. 

Aandacht en gezelligheid

‘Eten verbindt de mens’ is een opvatting die we van huis uit hebben meegekregen – en waar we niet omheen kunnen. We hebben op dagelijkse basis persoonlijk contact met onze ondernemers en medewerkers, en zij voorzien op hun beurt Rooster’s klanten van de beste service: persoonlijk, aandachtig en met een hoop gezelligheid. Daar zijn we beretrots op.

De liefde voor ons vak is altijd aanwezig. Onze grootouders zetten de eerste stappen, nu is het onze beurt om het familieimperium uit te breiden en voortdurend te verbeteren en verfijnen. 

Rooster’s is ons levenswerk. Onze missie is geslaagd als iedereen met ons meegeniet. 

Tot in de keuken!

Henk & John

“Al onze medewerkers beschikken over vakkennis, hart voor de zaak en een flinke dosis gezelligheid."
John (founder)

Winkels

Begonnen in 2006, heeft Rooster’s inmiddels zes verschillende franchiselocaties.
We zijn trots op onze ondernemers. Met hun jarenlange vakkennis, zakelijk inzicht en sociale vaardigheden, zorgen ze dat elke Rooster’s een groot succes is. Dagelijkse, verse aanvoer van onze leveranciers, volle toonbanken, draaiende grills en medewerkers met hart voor de zaak zijn de kernbegrippen die ons bedrijf maakt tot wat het is. En Rooster’s ondernemers maken het waar. Graag stellen we ze aan je voor.

Bekijk alle winkels
Rooster's Etten Leur voorkant

GEBAKKEN, GEGRILD & GELIEFD

Kakelverse sandwiches, wraps en maaltijden
Populaire kippannen

Mihoen met kip in saus | Kippan

€36.95

6 personen

Mini-kipsaté | Kippan

€37.95

6-8 personen

Kipballetjes | Kippan

€36.95

6-8 personen
Klantenservice
Mijn account
Altijd op de hoogte van nieuwe acties?
Laat hier jouw e-mailadres achter!
Tot snel in 
een van onze 
winkels!