vacature-roosters
vacature-roosters
roosters-etten-leur-kip
roosters-ettenleur-producten
ettenleur-roosters
vacature-roosters
roosters-etten-leur-kip
roosters-ettenleur-producten
ettenleur-roosters

Winkelhart Etten-Leur

Mijn carrière als bedrijfsleider bij Rooster’s duurde precies een half jaar. Daarna wist ik het zeker: ik wilde mijn eigen filiaal! En zo verhuisde ik in één jaar tijd met mijn gezin naar Brabant en begon samen met mijn vriendin Rooster’s Etten-Leur. Ik kan eerlijk zeggen dat ik geen dag spijt heb gehad. De vrijheid van het ondernemerschap, aanscherpen en resultaat zien, een team aansturen dat naadloos aansluit op alles wat Rooster’s vertegenwoordigt: mooier kan het wat mij betreft niet.

Elke dag streef ik samen met onze medewerkers naar de allerbeste kwaliteit. Rooster’s Etten-Leur is altijd in ontwikkeling en op zoek naar manieren waarop we ons nog meer kunnen onderscheiden.

De zaterdag is onze favoriet, dan zetten we alle versnellingen bij om onze klanten met een topmaaltijd het weekend in te laten gaan. Daarna sluiten we met een hapje en een drankje de week af. Even kletsen, ontspannen en verhalen delen. Dat mag ook wel met een team dat nooit te beroerd is om extra stappen te zetten, voor elkaar en al onze klanten.

Zodra je de deur openzwaait, word je begroet met een warm welkom, persoonlijke service en kundig advies op maat. We denken met je mee, geven (desgevraagd) onze eerlijke mening en kijken samen met jou wat het beste bij je wensen past.
Kom je snel een rotirol proeven (als ik ‘m zelf nog niet heb opgegeten)?

Danny

Bestel online

Contactgegevens

Rooster's Etten-Leur
Winkelcentrum Etten-Leur
Hof van Den Houte 154
4873 BJ Etten-Leur

E etten-leur@roosters.nl
T +31 76 785 57 55

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Werken bij Rooster’s

Join the team! Werken bij Rooster’s is een feestje. Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

werken-bij-roosters
SOLLICITEER DIRECT