roosters-houdbaarheid-gerechten

Houdbaarheid

Houdbaarheid van onze kipproducten

Onze kipproducten, zoals onze maaltijden en gegrilde gerechten, behouden over het algemeen hun kwaliteit gedurende minimaal 3 dagen vanaf het moment van afhalen, op voorwaarde dat je ze goed gekoeld bewaart, bij een temperatuur onder de 7 graden Celsius. Als je van plan bent om de producten langer te bewaren, kun je het direct invriezen voor een langere houdbaarheid. Al onze producten behouden hun optimale smaak als ze niet ingevroren zijn geweest.

Onze broodjes smaken het allerlekkerst wanneer ze direct worden genoten. In onze winkels kunnen we de broodjes voor je opwarmen. Als je ervoor kiest om het broodje mee naar huis te nemen, kun je het maximaal 1 dag in de koelkast bewaren en opwarmen in de oven.

Houdbaarheid van de Rooster’s kippannen

De inhoud van onze Kippannen blijft minimaal 3 dagen houdbaar vanaf het moment van levering/afhalen. Het is echter van essentieel belang dat de inhoud te allen tijde goed gekoeld blijft, bij een temperatuur onder de 7 graden Celsius, om de houdbaarheid te kunnen garanderen. De inhoud van onze Kippan wordt geleverd op een uitneembare aluminiumschaal. Je kunt deze schaal eenvoudig uit de pan halen en in de koelkast zetten.

Indien je van plan bent om de Kippan op dezelfde dag te consumeren, kun je deze buiten de koelkast, op een koele plek, bewaren tot dezelfde avond.

roosters-maaltijden-nieuwerkerkadijssel