Winkelmedewerkers Nieuwerkerk aan den Ijssel

Reigerhof Nieuwerkerk aan den Ijssel

Fulltime of parttime

roosters-vacature-winkelmedewerker

Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

Binnenkort openen wij een gloednieuwe vestiging in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Daarvoor zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die samen met ons dit nieuwe avontuur willen aangaan!

Rooster’s is een kleine winkelketen die gespecialiseerd is in het bereiden en verkopen van maaltijden, grill specialiteiten en broodjes. Wij delen onze liefde voor lekker en goed eten graag met collega’s en klanten en hopen dat jij hier deel van wil uitmaken.
Als winkelmedewerker ben je zowel verantwoordelijk voor het produceren en bereiden van heerlijke producten, als het klantcontact en de verkoop. Zo maak je verschillende maaltijden, broodjes en grill producten, maar het helpen van klanten en hen een goede service verlenen vinden wij minstens zo belangrijk. Een leuke en afwisselende baan dus!

WIE BEN JIJ?

Je bent enthousiast en weet dit over te dragen aan de klant
Je bent spontaan
Je vind het niet erg hard te werken
Je kan zowel goed in een team werken als zelfstandig

WAT BIEDEN WIJ?

Vrij op zondag
Gratis lunch
Werken in een gezellig team
Marktconform salaris
Reiskostenvergoeding
Vakantiegeld
Ruimte voor professionele ontwikkeling
Afwisselend werk

 

Solliciteren?

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij jezelf al binnen ons bedrijf werken? Neem dan contact met ons op via Reigerhof@roosters.nl! We gaan graag met je in gesprek.