Opening Rooster’s Foodcorner

Op zaterdag 3 september vanaf 11.00 uur opent Rooster’s Foodcorner feestelijk haar deuren!

Behalve het openen van al zes winkels, hadden de founders van Rooster’s Maaltijd & Grill nog één grote droom te verwezenlijken. Het openen van een restaurant, volledig in Rooster’s stijl! Met dezelfde passie en liefde als voor de winkels, is er de afgelopen jaren keihard gewerkt om deze droom werkelijkheid te maken.

Naast onze Rooster’s Maaltijd & Grill winkel in Nootdorp staat nu de enige echte Rooster’s Foodcorner. Een fast en casual restaurant waar je terecht kan voor nieuwe smaken en producten. Het restaurant is uitgerust met de nieuwste keukenapparatuur, een handige bestelkiosk en genoeg ruimte om samen te komen met vrienden en/of familie. Neem gezellig plaats in ons smaakvol ingerichte restaurant of maak gebruik van de afhaalmogelijkheid.

kopie van promo vega 2Ons favoriete ingrediënt kip speelt ook in onze Foodcorner weer de hoofdrol. Alle producten worden dagelijks huisgemaakt, met verse ingrediënten van de beste
kwaliteit voor de lekkerste smaak. Denk bijvoorbeeld aan loaded fries; versgebakken friet met pulled chicken, afgemaakt met heerlijke sauzen en toppings. Liever een burger? Ga voor één van onze crispy chicken burgers. Ook kun je bij ons terecht voor de lekkerste grillproducten en frisse salades. Met verschillende vegetarische kipburgers en een vega salade, zijn wij er ook voor degenen die een dagje zonder vlees willen.

Vanaf 31 augustus heten wij onze gasten elke week van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur welkom in de Foodcorner. Je kunt ons restaurant vinden op Telgang 2 in Winkelcentrum De Parade in Nootdorp, naast onze Rooster’s Maaltijd & Grill winkel.

De opening van de Foodcorner vieren wij op zaterdag 3 september. Kom sfeer proeven en maak als allereerste kennis met onze nieuwe producten en restaurant. Geniet van heerlijke hapjes, de gezelligheid en leuke verrassingen! Om 11.00 uur is het grote moment; het lint wordt doorgeknipt. Zorg dat je hier bij bent en proost met ons op een nieuw avontuur.

ig post openingsaanbiedingformat 2Om de aftrap van ons nieuwe restaurant compleet te maken, hebben wij een leuke aanbieding. Geniet nu van onze loaded fries met een gratis drankje voor maar €9,95!

Voor updates, aanbiedingen en een exclusief kijkje in onze keuken volg je ons op Instagram, TikTok en Facebook.

Zien we je 3 september bij de opening van de Foodcorner?

Gerelateerde artikelen

Makkelijke warme hapjes voor veel mensen

Geef je een feest of borrel voor veel mensen? Dan wil je natuurlijk de allerlekkerste hapjes serveren. Deze hapjes moeten niet alleen heerlijk...

Lees verder

Rooster’s Feestdagen Specials

Genieten met de Rooster's Feestdagen Specials!  December is begonnen en de feestdagen staan weer om de hoek. Kerstbomen vinden hun plekje in de...

Lees verder

Informatie corona maatregelen

Onze winkels behoren tot de essentiële winkels. Daardoor kunnen we onze normale openingstijden hanteren. Elke dag zijn we van 9.00 uur tot 18.00 uur...

Lees verder