Makkelijke warme hapjes voor veel mensen

Makkelijke warme hapjes voor veel mensen

Geef je een feest of borrel voor veel mensen? Dan wil je natuurlijk de allerlekkerste hapjes serveren. Deze hapjes moeten niet alleen heerlijk zijn, maar ook gemakkelijk te bereiden zijn. Wij snappen als geen ander dat je niet altijd de tijd hebt om uren in de keuken te staan en je gezellig bij je gasten wilt aansluiten. We hebben een breed assortiment aan heerlijke warme hapjes die perfect zijn voor grote groepen. In dit blog lees je onze favoriete makkelijke warme hapjes voor veel mensen.

Rooster’s kippannen

Bij Rooster’s heb je keuze uit verschillende soorten kippannen. Onze kippannen zijn ideaal voor grote groepen! Door ons brede assortiment zit er altijd voor iedereen wat lekkers tussen. Liever niet onhandig kluiven tijdens de borrel? Kies dan voor onze kippan zonder botjes. Deze kippan is er in twee verschillende maten, namelijk L (70 stuks) en XL (90 stuks).

Naast een borrelhap voor grote groepen, hebben wij ook hele maaltijden die wij serveren in onze warmhoudpannen (kippan). Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke kippan kipshoarma of de kippan bami speciaal. Met een korte bereiding heb je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel voor jouw gezelschap.

Rooster’s hapjesschalen

Naast kippannen hebben we ook een uitgebreid assortiment aan hapjesschalen die perfect zijn voor iedere gelegenheid. Of je nu een gezellige borrel organiseert of een feestje hebt, onze hapjesschalen met verschillende snacks maakt jouw gasten gegarandeerd blij. Van knapperige kippeling tot een mix van hapjes zonder botjes. Deze schalen zijn niet alleen gevuld met heerlijk, zorgvuldig bereide hapjes, maar zijn ook mooi gepresenteerd om direct op tafel te zetten. Kies uit verschillende formaten en samenstellingen om jouw feestje compleet te maken.

Makkelijke en snelle bereiding

Alle producten van Rooster’s zijn makkelijk en snel te bereiden. De hapjes in de kippannen worden geleverd op een aluminium inlegschaal die je in de oven kan opwarmen. De schaal hoeft maar 20 minuutjes in de oven op 180 graden en jouw hapjes zijn klaar. Een andere mogelijkheid is opwarmen in één van onze hapjespannen (borg  à €25). De hapjespan is aan te sluiten op netstroom, waardoor een oven, magnetron of gasfornuis niet nodig is. Zet de hapjespan op stand 2 en jouw hapjes staan binnen 20 minuten op tafel.

Vind een winkel bij jou in de buurt

Momenteel heeft Rooster’s acht vestigingen. Bekijk hier de verschillende locaties en vind een winkel bij jou in de buurt. Bestellen gaat makkelijk en veilig met iDEAL in onze webshop. Kies bij het afrekenen de juiste afhaallocatie en vergeet de afhaaldatum niet in te vullen. Je ontvangt per mail een bevestiging (vergeet niet in je spambox te kijken). Hierin staat jouw bestelnummer en afhaaldatum.

Kortom, bij Rooster’s hebben we de perfecte oplossing voor het verzorgen van makkelijke warme hapjes voor veel mensen op jouw feest of borrel. Kies voor een van onze heerlijke kippannen, maak een keuze uit de verschillende hapjesschalen of maaltijd pannen.

Gerelateerde artikelen

Rooster’s Feestdagen Specials

Genieten met de Rooster's Feestdagen Specials!  December is begonnen en de feestdagen staan weer om de hoek. Kerstbomen vinden hun plekje in de...

Lees verder

Opening Rooster’s Foodcorner

Op zaterdag 3 september vanaf 11.00 uur opent Rooster’s Foodcorner feestelijk haar deuren! Behalve het openen van al zes winkels, hadden de...

Lees verder

Informatie corona maatregelen

Onze winkels behoren tot de essentiële winkels. Daardoor kunnen we onze normale openingstijden hanteren. Elke dag zijn we van 9.00 uur tot 18.00 uur...

Lees verder