Rooster's Franchise

RICHT JE EIGEN ROOSTER’S OP

Droom jij van een eigen onderneming? Een delicatessenwinkel met kakelverse kipproducten en mede-franchisenemers die net zo hard werken om hun droom waar te maken? Rooster’s kan dé stap zijn om het beste uit jezelf en het leven te halen. Eerlijke maaltijden bereiden, klanten blij maken en de vruchten plukken van een eigen onderneming: vrijheid, zelfstandigheid en constante groei.

Rooster’s wil uitbreiden, samen met jou en alle andere franchisenemers. Zodat onze medewerkers met ons mee kunnen groeien en we met elkaar aan een franchiseconcept bouwen waarin iedereen in zijn/haar ondernemersbehoefte wordt voorzien.

Een franchise opzetten is hard werken, maar als jij je herkent in termen als toegewijd ondernemer, innovatiegericht en menselijke groei, garanderen wij je vanaf het eerste moment te steunen. Met elke franchisenemer streven we naar een langdurige samenwerking. Door elkaar te inspireren, en met wilskracht en doorzettingsvermogen, maken we jouw zaak tot een groot succes.

Als franchisenemer bij Rooster’s word je onderdeel van een succesformule waarbij de mens centraal staat. Rooster’s oprichters Henk en John kennen elke vierkante meter van Rooster’s locaties en onderhouden dagelijks contact met alle franchisenemers en -managers.

 

Interesse?

Op dit moment heeft Rooster’s zes franchiselocaties en is ons streven om nieuwe franchiseondernemingen te openen waarbij we de kwaliteit waarborgen en onze ondernemers de aandacht geven die ze verdienen. Met liefde voor ondernemerschap en het oog op de toekomst.

Wil je meer informatie? Kijk dan op franchise plus en neem contact op.

"Wie weet zitten we binnenkort wel met elkaar om de tafel – zo snel kan het gaan, leert de ervaring."

Henk en John

Klantenservice
Mijn account
Rooster's
Altijd op de hoogte van nieuwe acties?
Laat hier jouw e-mailadres achter!
Tot snel in 
een van onze 
winkels!