ROOSTER’S ETTEN-LEUR: JE TWEEDE WOONKAMER

Mijn carrière als bedrijfsleider bij Rooster’s duurde precies een half jaar. Daarna wist ik het zeker: ik wilde mijn eigen filiaal! En zo verhuisde ik in één jaar tijd met mijn gezin naar Brabant en begon samen met mijn vriendin Rooster’s Etten-Leur. Ik kan eerlijk zeggen dat ik geen dag spijt heb gehad. De vrijheid van het ondernemerschap, aanscherpen en resultaat zien, een team aansturen dat naadloos aansluit op alles wat Rooster’s vertegenwoordigt: mooier kan het wat mij betreft niet.

Elke dag streef ik samen met onze medewerkers naar de allerbeste kwaliteit – van bereiding tot gerecht en van een onberispelijke counter vol lekkers tot oprecht en warm klantcontact. Rooster’s Etten-Leur is altijd in ontwikkeling en op zoek naar manieren waarop we ons nog meer kunnen onderscheiden.

De zaterdag is onze favoriet: dan zetten we alle versnellingen bij om onze klanten met een topmaaltijd het weekend in te laten gaan. Daarna sluiten we met een hapje en een drankje de week af. Even kletsen, ontspannen en verhalen delen. Mag ook wel met een team dat nooit te beroerd is om extra stappen te zetten – voor elkaar en al onze klanten.

Zodra je de deur openzwaait, word je begroet met een warm welkom, persoonlijke service en kundig advies op maat. We denken met je mee, geven (desgevraagd) onze eerlijke mening en kijken samen met jou wat het beste bij je wensen past.
Kom je snel een rotirol proeven (als ik ‘m zelf nog niet heb opgegeten)?

Danny


Contactgegevens

Winkelhart Etten-Leur
Winkelcentrum Etten-Leur
Hof van Den Houte 154
etten-leur@roosters.nl
T  076 785 57 55

Openingstijden

Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag GESLOTEN

Socials

Links

GEBAKKEN, GEGRILD & GELIEFD

Kakelverse sandwiches, wraps en maaltijden
Populaire kippannen

Kipshoarma | Kippan

€36.95

6-8 personen

Kippan zonder botjes | XL 90 stuks

€41.95

8-10 personen

Superkipsaté | Kippan

€37.95

6-8 personen
Klantenservice
Mijn account
Altijd op de hoogte van nieuwe acties?
Laat hier jouw e-mailadres achter!
Tot snel in 
een van onze 
winkels!