Roosters-foodcorner
Roosters-foodcorner
foodcorner-nootdorp-rooster's
Roosters-foodcorner
foodcorner-nootdorp-rooster's

Foodcorner Parade Nootdorp

Kom binnen, neem plaats: in het centrum van Nootdorp vind je Rooster’s eerste fast & casual restaurant met een menukaart vol karakteristieke kipgerechten, smakelijke side dishes en machtig goede milkshakes.

Eerlijke gerechten, een goede sfeer en snelle service: welkom bij onze Foodcorner.
Hier geniet je van rijke maaltijden met verse ingrediënten. Ons menu bevat een ruime keuze aan verschillende kipburgers en -wraps, loaded fries (lees: frietjes overgoten met de smeuïge toppings) en salades met een Rooster’s-twist. De dessertkaart bestaat uit Rooster’s razzles en sundaes van softijs overgoten met siropen, koekjes en chocola – en meer. Kortom: lekker eten voor een goede prijs.

Van kipliefhebber tot vega-fanaat, iedereen kan bij ons terecht. We werken met top-notch vleesvervangers, waardoor een groot deel van ons menu ook geschikt is voor mensen met een vegetarische lifestyle.

Rooster’s Foodcorner is er voor iedereen die trek krijgt tijdens het winkelen of voorafgaand aan de bios een snelle, lekkere hap wil. We doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we verschillende bestelopties:

  • Telefonisch: Als je je bestelling telefonisch doorgeeft, zorgen wij dat alles klaarstaat om af te halen of bezorgd wordt op jouw gewenste tijdstip.
  • Kiosk: Je hebt de mogelijkheid om via onze kiosk te bestellen.
  • Bestelsite: Bestel al je snacks, gerechten en ander lekkers via deze site.

Ben je al aan het watertanden? Bekijk onze menukaart.
Tot snel!

Bestel online

Contactgegevens

Rooster's Parade Nootdorp
Winkelcentrum Parade Nootdorp
Passage Telgang 4
2632 GJ Nootdorp

E foodcorner@roosters.nl
T +31 15 303 07 97

Openingstijden

Maandag 15:00 - 21:00
Dinsdag 15:00 - 21:00
Woensdag 15:00 - 21:00
Donderdag 15:00 - 21:00
Vrijdag 15:00 - 21:00
Zaterdag 15:00 - 21:00
Zondag Gesloten

Werken bij Rooster’s

Join the team! Werken bij Rooster’s is een feestje. Houd jij van lekker eten en wil je dit graag delen met anderen? Bij Rooster’s zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s!

SOLLICITEER DIRECT